Lokal 288m2 në shitje në Lagje të Spitalit.

 • €635,000
Lagjja e Spitalit

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18237
 • Banesë
 • Lloji i pronës
 • 1
 • Dhoma
 • 1
 • Dhoma gjumi
 • 2
 • Banjo
 • Noter
 • Kontrata
 • 2023
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18237
 • ID e pronës

Përshkrimi

Lokali gjendet në rrugën ‘’Malush Kosova’’ I ndërtuar nga L-Art Construction. Lokali është ndërtuar me një cilësi të lartë dhe të njejtat ofrojnë kushte shumë të përshtatshme për zhvillim të veprimtarive të ndryshme afariste. Lokali ka 1 hapësirë të madhe , 1 depo 60m2 dhe 2 banjo.

Lokali gjendet në një lokacion shumë të përshtatshëm pasicë ka qasje direkte në rrugën A.

 

 

Detajet

Përditësuar më 13 Qershor, 2023 në 2:27 pm
 • ID e pronës: Prona18237
 • Çmimi: €635,000
 • Dhoma gjumi: 1
 • Dhoma: 1
 • Banjo: 2
 • Viti i ndërtimit: 2023
 • Lloji i pronës: Banesë
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Lagjja e Spitalit
 • Qyteti Prishtinë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions