Rreth Nesh

Dimensions ShPK

Dimensions Real Estate është një kompani e specializuar në fushën e patundshmërive. Dimensions Real Estate është krijuar nga viti 2015, dhe që nga viti 2015 dhe deri më sot ka arritur të ndërmjetësojë prona të ndryshme për shitje dhe qiradhënie. Synimi i kompanisë është që në tregun e patundshmërive të jetë Kompania lidere, duke u përshtatur gjithmonë kërkesave dhe nevoja të klientëve. Dimensions Real Estate tash së fundmi ka lansuar edhe Web-Faqen e saj zyrtare, ku klientët do të mund të informohen sakt dhe drejtë për kërkesat e tyre drejtuar patundshmërive.

Njoftohu me stafin

Funder
Funder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Keith Bailey
CEO
Keith Bailey
CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Danielle Murray
Manager
Danielle Murray
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Thomas Stevens
Manager
Thomas Stevens
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.

Krahasoni listings

Krahasoni