Objekt 9500m2 me Qira në Prizren.

 • 0
Prizren, Municipality of Prizren, 20000, Kosovo

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18149
 • Objektë
 • Lloji i pronës
 • 4
 • Dhoma
 • 4
 • Dhoma gjumi
 • 6
 • Banjo
 • 50
 • Garazha
 • Noter
 • Kontrata
 • 2020
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18149
 • ID e pronës

Përshkrimi

Objekti është  ndërtuar më  cilësi shumë të lartë , ndodhët në  një pozicion shumë  të  përshtatshme për zhvillim të  veprimtarive të  ndryshme. Objekti ndodhet në  rrugë  kryesore dhe ka gjithësej 4- kate, të  cilat mund të  shfrytëzohen sipas nevojave të  klientit.

Detajet

Përditësuar më 18 Maj, 2023 në 7:35 am
 • ID e pronës: Prona18149
 • Çmimi: 0
 • Sipërfaqja e tokës: 90 9000m²
 • Dhoma gjumi: 4
 • Dhoma: 4
 • Banjo: 6
 • Garazha: 50
 • Viti i ndërtimit: 2020
 • Lloji i pronës: Objektë
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Prizren, Municipality of Prizren, 20000, Kosovo
 • Qyteti Prizren
 • Zip kodi 20000

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions