Truall 20 ari në shitje në Ferizaj.

 • €25,000
Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18145
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18145
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në magjistralen Ferizaj – Prishtinë në rrugë kryesore. Trualli ka një pozitë shumë të përshtatshme dhe mund të shfrytëzohet për veprimtari të ndryshme.

Detajet

Përditësuar më 17 Maj, 2023 në 7:30 am
 • ID e pronës: Prona18145
 • Çmimi: €25,000
 • Sipërfaqja e tokës: 2000 m²
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo
 • Qyteti Ferizaj

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions