Objekt – Depo 1660m2 me Qira në magjistrale Prishtinë – Ferizaj.

 • €6,970
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Me qira
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • €6,970

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18070
 • Zyrë
 • Lloji i pronës
 • 8
 • Dhoma
 • 8
 • Dhoma gjumi
 • 4
 • Banjo
 • Noter
 • Kontrata
 • 2022
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18070
 • ID e pronës

Përshkrimi

Depo gjendet në rrugën e vjetër në drejtim të Ferizajit në kilometrin e 10-të. Depo është ndërtuar me kualitet të lartë dhe është e gatshme për veprimtari të ndryshme prodhuese. Depo ka pjesen e show-room në përdhesë , ka 3 banjo, 1 hapësirë për ushqim, 2 hapësira  pune, dhe depon e madhe prej 1260m2 e cila mund të ndahet mirpo edhe mund të lëshohet si njësi e vetme, ndërsa në katin e 1-rë ka 1 Dhomë për pushim me banjo, 3  Hapësira, 1 Kuzhinë të vogël dhe 1 banjo.

Çmimi 4.20€ për m2!

Detajet

Përditësuar më 26 Prill, 2023 në 1:17 pm
 • ID e pronës: Prona18070
 • Çmimi: €6,970
 • Dhoma gjumi: 8
 • Dhoma: 8
 • Banjo: 4
 • Viti i ndërtimit: 2022
 • Lloji i pronës: Zyrë
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Zip kodi 10000

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions