Truall 5 Ari në  Shitje në Çagllavicë.

 • €82,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18060
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18060
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli ndodhet në afërsi të ‘’Emerald Hotel’’ mbrapa autosallonit Endriti. Trualli ka infrastrukturë të plotë, fletë poseduse dhe është shumë i përshtatshëm për ndërtim të shtëpisë .

Detajet

Përditësuar më 25 Prill, 2023 në 1:53 pm
 • ID e pronës: Prona18060
 • Çmimi: €82,000
 • Sipërfaqja e tokës: 500
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Prishtinë
 • Lagjja Çagllavicë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions