Lokal 200m2 me Qira në Qendër.

 • €1,200
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Me qira
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • €1,200

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18124
 • Lokal
 • Lloji i pronës
 • 1
 • Dhoma
 • 1
 • Dhoma gjumi
 • 2
 • Banjo
 • Noter
 • Kontrata
 • 2008
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18124
 • ID e pronës

Përshkrimi

Lokali gjendet afër shkollës së mesme ‘’Ahmet Gashi’’. Lokali ka 1 hapësire të madhe , 1 server room, 1 kuzhinë dhe 2 banjo. Lokali është shumë i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi si : zyre , call center, programim etj.

Detajet

Përditësuar më 3 Maj, 2023 në 10:29 am
 • ID e pronës: Prona18124
 • Çmimi: €1,200
 • Dhoma gjumi: 1
 • Dhoma: 1
 • Banjo: 2
 • Viti i ndërtimit: 2008
 • Lloji i pronës: Lokal
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Zip kodi 10000

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions