Lokal 250m2 me Qira në Pejton.

 • €3,500
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Me qira
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • €3,500

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18085
 • Lokal
 • Lloji i pronës
 • 6
 • Dhoma
 • 6
 • Dhoma gjumi
 • 2
 • Banjo
 • 2015
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18085
 • ID e pronës

Përshkrimi

Lokali gjendet ne Pejton, afër Gjykates Kushtetuese. Lokali eshte teresisht i gatshem per veprimtari afarsite-zyre dhe përmbush kërkesat per secilen veprimtari.

Lokali ka 4 hapesira te medha, dhe 2 hapesira te vogla si depo ose server room, 1 kuzhine dhe 2 banjo.

Detajet

Përditësuar më 27 Prill, 2023 në 11:12 am
 • ID e pronës: Prona18085
 • Çmimi: €3,500
 • Dhoma gjumi: 6
 • Dhoma: 6
 • Banjo: 2
 • Viti i ndërtimit: 2015
 • Lloji i pronës: Lokal
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Zip kodi 10000
 • Lagjja Pejton

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions