Lokal 100m2 me #Qira në Dragodan.

 • €700

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18251
 • Lokal
 • Lloji i pronës
 • 1
 • Dhoma
 • 100
 • Prona18251
 • ID e pronës

Përshkrimi

Lokali gjendet në Dragodan afër ambasadës së Amerikës në katin e 1-rë. Lokali ka një hapësirë të madhe dhe është I përshtatshëm për zyre dhe administratë.

Lokali është i gatshëm, dhe ka qasje të shpejtë për në qytet.

Detajet

Përditësuar më 23 Qershor, 2023 në 9:02 am
 • ID e pronës: Prona18251
 • Çmimi: €700
 • Sipërfaqja e pronës: 100
 • Dhoma: 1
 • Lloji i pronës: Lokal
 • Statusi i pronës: Me qira

Adresa

 • Qyteti Prishtinë
 • Lagjja Dragodan

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions