Shtëpi 320m2 në Qëndresa Home.

 • €2,200
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Me qira
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • €2,200

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona17965
 • Shtëpi
 • Lloji i pronës
 • 6
 • Dhoma
 • 5
 • Dhoma gjumi
 • 3
 • Banjo
 • 1
 • Garazha
 • Noter
 • Kontrata
 • 2023
 • Viti i ndërtimit
 • Prona17965
 • ID e pronës

Përshkrimi

Shtëpia gjendet në lagjen ‘’ Qendresa Home’’ e ndërtuar nga Bau-Holding. Shtëpia është në fazën finale të mobilimit dhe është e gatshmë brenda një afati të shkurtër kohor. Shtëpia do të mobilohet dhe rregullohet me shije unike dhe një arkitekturë moderne.

Shtëpija ka një renditje si në vijim:

P- 1 Sallon, 1 Kuzhinë me tryezari, 1 Dhomë fjetje, 1 Banjo dhe 1 Garazhë

Kati 1-rë –  4 Dhoma të fjetjes, 2 Banjo, 1 Ballkon

Nënkulmi – 1 Hapësirë e madhe dhe 2 Depo.

*Shtëpia mund të lëshohet edhe pa mobilje varësisht nga kërkesa dhe nevojat e klientit*

 

Detajet

Përditësuar më 14 Prill, 2023 në 1:02 pm
 • ID e pronës: Prona17965
 • Çmimi: €2,200
 • Dhoma gjumi: 5
 • Dhoma: 6
 • Banjo: 3
 • Garazha: 1
 • Siperfaqja e garazhës: 20
 • Viti i ndërtimit: 2023
 • Lloji i pronës: Shtëpi
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Zip kodi 10000

Plani i katit

Përshkrimi:
1 Sallon, 1 Kuzhinë me tryezari, 1 Dhomë fjetje, 1 Banjo dhe 1 Garazhë

Përshkrimi:

Përshkrimi:

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions