Truall 4 Ari në shitje në Çagllavicë.

 • €108,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona17960
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona17960
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet mbrapa ‘’Gorenjes’’ në një pozitë shumë të përshtatshme për ndërtim të shtëpisë.

Trualli ka infrastrukturë të plotë dhe ka çasje të shpejtë për në Qytet.

Detajet

Përditësuar më 14 Prill, 2023 në 12:20 pm
 • ID e pronës: Prona17960
 • Çmimi: €108,000
 • Sipërfaqja e tokës: 400
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Prishtinë
 • Lagjja Çagllavicë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions