Truall 1 Hektarë e 86 ari në shitje në Magjistralen Prishtinë-Mitrovicë.

 • 0€

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona17975
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona17975
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në një pozitë mjaft të mirë në rrugë kryesore, dhe është I përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi. Trualli ka infrastrukturë të plotë dhe mund të ndahet edhe në pjesë më të vogla.

Detajet

Përditësuar më 17 Prill, 2023 në 9:46 am
 • ID e pronës: Prona17975
 • Çmimi: 0€
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Prishtinë
 • Lagjja Dragodan

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions