Truall 9.46 ari në shitje në Çagllavicë – Llapllasellë.

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18187
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18187
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në magjistrale afër showroom-it të Binni-it. Trualli ndodhet në pozitë shumë të mirë dhe  është shumë i përshtatshëm për Auto-Sallon.

*Vëretje trualli gjendet ndër tension të lartë.

Detajet

Përditësuar më 30 Maj, 2023 në 2:27 pm
 • ID e pronës: Prona18187
 • Sipërfaqja e tokës: 9.46
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti ÇAGLLAVICË

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions