Truall 3.41 Ari në shitje në Çagllavicë.

 • €90,300
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18208
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • 200
 • Viti i ndërtimit
 • Prona18208
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në Çagvllavicë afër lagjës ‘’Qëndresa’’. Trualli ka një pozitë shumë të përshtatshme në të cilen pjesë mund të ndërtohet shtëpi dhe ka qasje shumë të shpejtë për në qendër të qytetit.

Trualli ka çmimin 26,500 Euro për ari.

Detajet

Përditësuar më 7 Qershor, 2023 në 7:59 am
 • ID e pronës: Prona18208
 • Çmimi: €90,300
 • Viti i ndërtimit: 200
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Zip kodi 10000

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions