Truall 3 Hektarë e 85 Ari në shitje në Suhadoll – Graçanicë.

 • €6,500
 • €10,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18176
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18176
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në Suhadoll në magjistralen Prishtinë – Lipjan. Trualli ndodhet në pozitë shumë të përshtatshme për ndërtim të depove të ndryshme dhe karakteristikë e veqantë është qasja/lidhja e shpejtë me pjesë të tjera përmes autostradës.

Trualli mund të ndahet çmimi për pjesë më të vogla 10,000 Euro për ari, ndërsa për komplet 6,500 Euro për ari.

Detajet

Përditësuar më 24 Maj, 2023 në 7:44 am
 • ID e pronës: Prona18176
 • Çmimi: €6,500
 • Sipërfaqja e tokës: 38500
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti suhadoll
 • Lagjja Graçanicë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions