Truall 60 Ari në shitje në Milloshevë.

 • €390,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18183
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18183
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në Millosheve afër rreth rrotullimit të Magjistrales Prishtinë – Mitrovicë dhe në afërsi të obiliqit. Trualli karakterizohet me një qasje shumë të mirë dhe të përshtatshme për cdo lloje veprimtarie biznesi, në të cilen parcelë mund të ndërtohet depo, show-room etj.

Çmimi për ari është 6,500 Euro.

Detajet

Përditësuar më 24 Maj, 2023 në 12:55 pm
 • ID e pronës: Prona18183
 • Çmimi: €390,000
 • Sipërfaqja e tokës: 6000
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Milloshevë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Kërko
Gama e çmimit Prej Deri
Veçorit tjera
Dimensions
 • Dimensions