Shtëpi – Zyre 280m2 me Qira në Dragodan.

 • €1,500
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Me qira
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • €1,500

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona17955
 • Shtëpi
 • Lloji i pronës
 • 7
 • Dhoma
 • 6
 • Dhoma gjumi
 • 4
 • Banjo
 • 2010
 • Viti i ndërtimit
 • Prona17955
 • ID e pronës

Përshkrimi

Shtëpia ndodhet në rrugën Arben Xheladini, afër hekurudhës. Shtëpia është në gjendje të mire dhe mund të shfrytezohet sipas kërkesës së klientëve. Shtëpia ka gjithësej 3 kate dhe hapësira mund të modifikohen varësisht kërkeses, qoftë për zyre ose edhe për banim, hapësirat në shtëpi janë të pajisuara me kondicioner. Shtëpia ndodhet në një pozitë shumë të përshtatshmë dhe ka çasje të lehtë për në Qendër.

Detajet

Përditësuar më 14 Prill, 2023 në 9:21 am
 • ID e pronës: Prona17955
 • Çmimi: €1,500
 • Dhoma gjumi: 6
 • Dhoma: 7
 • Banjo: 4
 • Viti i ndërtimit: 2010
 • Lloji i pronës: Shtëpi
 • Statusi i pronës: Me qira
 • Adresa Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Listimet e ngjashme

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions