Truall 16.5 Ari në shitje në Butovc.

 • €165,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18051
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18051
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në Butovc në një pozitë mjaftë të mirë. Trualli posedon infrastrukturë të plotë, në afërsi të truallit ka të ndërtuara vikendica, dhe po e njejta mund të përdoret për ndërtimin e tyre.

Trualli ka çmimin prej 10,000 euro për ari i diskutueshëm.

Detajet

Përditësuar më 24 Prill, 2023 në 7:47 am
 • ID e pronës: Prona18051
 • Çmimi: €165,000
 • Sipërfaqja e tokës: 16.5
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Prishtinë
 • Lagjja butovc

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Dimensions
 • Dimensions