Truall 97 Ari në Shitje Graçanicë – Llapllasellë.

 • €530,000
Në shitje

Truall 97 Ari në Shitje Graçanicë – Llapllasellë.

 • €530,000

Vështrimi i përgjithshëm

ID e pronës: Prona18032
 • Troje
 • Lloji i pronës
 • Noter
 • Kontrata
 • Prona18032
 • ID e pronës

Përshkrimi

Trualli gjendet në afërsi të ‘’Step Sport Center’’ dhe ka një pozitë shumë të përshtatshme.

Trualli mund të shitet në tërësi, mirpo ka mundesi edhe për ndarje.

Detajet

Përditësuar më 20 Prill, 2023 në 2:11 pm
 • ID e pronës: Prona18032
 • Çmimi: €530,000
 • Sipërfaqja e tokës: 7600
 • Lloji i pronës: Troje
 • Statusi i pronës: Në shitje
 • Kontrata: Noter

Adresa

 • Qyteti Graçanicë
 • Lagjja Llapllasellë

Info e kontaktit

Shiko listimet
Dimensions

Na kontaktoni me email

Krahasoni listings

Krahasoni
Kërko
Gama e çmimit Prej Deri
Veçorit tjera
Dimensions
 • Dimensions